Zyrcular Foods

Avui parlem de Zyrcuar Foods, una empresa amb diferents línies de negoci enfocades al món de la gastronomia saludable i sostenible.

Zyrcular Foods, es dedica en gran part a la recerca i producció d’aliments saludables i sostenibles amb aquest toc *mediterraneo tan exclusiu de la nostra zona geogràfica.

Un dels seus grans assoliments, és el Zyrcular Origins, un segell de qualitat que verifica els aliments que el porten com a segurs, saludables, sostenibles i equitatius.

Així mateix, han tret al mercat una línia d’hamburgueses vegetals amb sabor de pollastre, boví amb ceba caramel·litzada i sabor boví brassato amb una experiència càrnia total. Aquestes hamburgueses reben el nom d’Amara i ja estan disponibles en algunes cadenes de supermercats. Pròximament llançaran un nou sabor boví amb tòfona.

Cal ressaltar, que Zyrcular Foods, sent pionera en l’elaboració d’aquesta mena d’aliments vegetals a Espanya, està destacant en els seus productes l’estil gastronòmic mediterrani d’una manera segura i sostenible. Una dels avantatges de la producció d’aliments basats en la proteïna vegetal és que redueixen enormement la seva petjada ecològica arribant a suposar fins a un 90% menys de consum de CO₂ i aigua que els seus homòlegs carnis.