Que és CUBIQ FOODS?

Avui parlem de CUBIQ FOODS, una empresa espanyola de food-tech que a més és un dels principals sponsors de Science and Cooking World Congress.

Però abans d’explicar-te al fet que es dediquen exactament en CUBIQ FOODS, comentarem com està el món de l’alimentació per a entendre que necessàries són les empreses com aquesta.

Gràcies a les recerques científiques realitzades en les últimes dècades, hem pogut conèixer moltíssim millor el que mengem i com això ens afecta a nosaltres però també al medi ambient. Així, descobrim quins ingredients hem d’eliminar de les nostres dietes i quals resulten ser beneficiosos per a la nostra salut. Un clar exemple de tot això, és l’oli de palma. Aquest oli és considerat com una dels pitjors greixos saturats pels seus efectes en la salut. Recordem, que pot causar diabetis i que se li concerneixen propietats cancerígenes. I això no és tot, a nivell mediambiental, la producció d’aquest oli és tota una massacre al nostre planeta Terra a causa de la desforestació que provoca, eliminant així a espècies com l’orangutan.

I aquí és on tornem al tema que ens concerneix en aquest article, la funció de CUBIQ FOODS en la nostra societat.

Perquè resulta que l’empresa de food-tech es dedica a trobar solucions a aquesta mena de problemes. CUBIQ FOODS investiga per a col·laborar en el desenvolupament de productes amb perfils nutricionals sostenibles, saborosos i saludables. Per exemple, GO!DROP, un dels seus productes estrella, és una emulsió d’oli vegetal i aigua que pot substituir a l’oli de palma o de coco. Amb això, redueixen el contingut calòric eliminant part dels greixos saturats dels productes i millora el perfil nutricional dels aliments processats.

D’altra banda, CUBIQ FOODS ha creat el GO!MEGA3, un microencapsulado d’oli d’algues enriquit en Omega-3 que pot ser afegit als productes sense alterar el sabor. Amb aquest producte de l’empresa de food-tech, s’aconsegueixen complir els valors mínims de DHA+*EPA, ajudant al funcionament normal del cor, el cervell i la vista.

Per a més informació, et deixem aquí l’enllaç a la seva pàgina web i et recomanem informar-te sobre CUBIQ FOODS, una empresa espanyola de food-*tech que lidera la recerca de producció de greixos saludables.