NotCo. - SCWC

Patrocinador NotCo.

NotCo. fou fundada en 2015 i és una empresa tecnològica alimentaria d’origen xilè que crea alternatives de productes que tenen origen animal. A més, fa ús de l’aprenentatge automàtic per fer rèpliques d’aliments lactis a través de plantes.

 

Història

Quan l’empresa va descobrir que eliminar els animals de la producció d’aliments estava protegit al planeta, no ho van dubtar ni un segon. Buscar la solució a través d’un algoritme per aprendre a combinar infinites plantes per replicar els sabors i les textures dels productes que proveeixen els animals.

NotCo. - SCWC

SCWC

 

Missió de NotCo.

Volen aconseguir que les alternatives basades en plantes puguin ser accessibles a tot el món.

 

Problema-Solució

  • Problema: La producció de productes animals perjudiquen al planeta.
  • Solució: Treureals animals de l’equació.

 

Contacte de NotCo.

 

Si vols ser patrocinador, fes clic aquí.