Balfegó

Per a parlar de Balfegó cal entendre la passió per la tonyina vermella. Es tracta d’un dels productes més exquisits del món emprat en moltíssims plats d’alta cuina a causa del seu sabor incomparable i les seves excel·lents propietats.

En el cas de Balfegó, es tracta d’una empresa catalana que extreu les tonyines vermelles de la Mar Mediterrani amb una de les millors tècniques d’extracció possible mantenint la tonyina vermella en les seves millors condicions de salut fins a l’últim moment.

La tonyina vermella de Balfegó té el punt òptim de greix, ja que l’empresa catalana és única en el mercat en el mesurament de greix.

 

La tonyina vermella salvatge és capturada al Mediterrani Occidental i posteriorment alimentada amb peix blau. Un altre gran punt a favor de Balfegó és la tècnica de sacrifici que empren per a les seves tonyines vermelles. Es tracta d’una tècnica de sacrifici japonesa: ikejime. Amb aquesta tècnica s’asseguren que el peix no tingui estrès ni sofriment en el moment del sacrifici evitant que això pugui alterar el resultat final.

És per tot això que Balfegó és una de les empreses lideris en el mercat de la tonyina vermella a escala mundial. Exportant els seus productes per tot el món i sent aquests utilitzats i venerats pels millors restaurants del món.

Per a poder comprovar tot això, Balfegó ha creat un sistema de traçabilitat únic en el món. Mitjançant un codi QR, els clients poden accedir a tota la informació sobre la tonyina vermella que estan degustant coneixent la data i zona de captura, el pes, la longitud o el nivell de greix, a més dels certificats sanitaris i de qualitat. Aquest codi QR es lliura amb cada ració de la tonyina vermella de Balfegó així que els consumidors finals poden accedir a aquest meravellós sistema de traçabilitat i conèixer amb exactitud la delícia de la Mar Mediterrani que estan menjant.