CACAO BARRY

Qui són?

Com a antics comerciants de cafè i te, la família Barry va marcar la pauta el 1842 viatjant a Àfrica per buscar i collir una selecció de grans de cacau per transformar-los en els més refinats i delicats productes de cacau i xocolata. Adquirida per l’emprenedora família La carré el 1923, l’empresa va fer el salt a l’àmbit internacional alhora que va fer noves inversions en plantacions de cacau, fàbriques i comunitats tant a Àfrica com a Amèrica del Sud.

Missió i visió

Estem pensant constantment en com servir els xefs plantejant-los reptes, ajudant-los amb les eines i productes adequats i oferint-los un escenari on brillar. Tot allò que fem té un senzill propòsit: la nostra intenció és fomentar la creativitat dels xefs alliberant la riquesa sensorial del cacau. En concret, això vol dir que nosaltres som els exploradors perquè els xefs siguin els creadors. Ser exploradors vol dir que fomentem la seva creativitat per alliberar la seva creativitat, augmentar la seva visibilitat, reforçar els nostres vincles i fer créixer els seus negocis. Aquest és el fil conductor de tot allò que fem.

Alguns dels seus productes

  1. Héritage: La nostra gamma històrica. La primera cobertura de xocolata especialment dissenyada per ajudar els xefs en la creació de les icòniques aplicacions pastisseres franceses. A partir de faves procedents de l’Àfrica Occidental seleccionades amb cura, la gamma Héritage ofereix una perfecta manejabilitat i regularitat. Gran qualitat a un preu assequible.
  2. La mantega de cacau: És el greix del cacau totalment purificat i desodoritzat. Protegeix de la humitat i permet l’enduriment de les elaboracions pastisseres. Permet diluir la xocolata durant el temperat. També es pot fer servir en les preparacions de pastisseria i rebosteria per realçar el sabor de la xocolata i proporcionar una textura interessant a les creacions.