SCWC 2023

Presentació del SCWC 2023

El 4 Science & Cooking World Congress Barcelona (4 SCWC BCN 2023) tindrà lloc a la Ciutat Comtal entre el proper 13 i 15 de novembre, amb l’objectiu d’oferir “la seva estructura com a referent en el camp d’innovació i desenvolupament de projectes per a un sector de la gastronomia i de l’alimentació en creixement exponencial i que constantment exigirà una major formació”.

D’acord amb els organitzadors, la cita comptarà amb espais per a ponències amb les últimes novetats en Innovació Científic Gastronòmica; taules de treball i reunions personals per a generar documents de compromís sobre temes de vital importància per a la Cuina del Futur i que puguin servir com a incubadores de projectes.
Així mateix, es preveu un “Brunch” per a evidenciar la innovació a través del tast de productes del present i, sobretot, de futur, a més de tallers plantejats com a pràctica de la innovació gastronòmic-científica.

Els organitzadors van avançar que torna al 4 SCWC BCN 2023 Harold Mcgee (President Honorari del Congrés) que cada any crea una gran expectació, i es parlarà molt de la restauració col·lectiva, tant en ponències com en taules de treball.

Altres personalitats que han d’assistir a aquesta cita és l’experta en nutrició, seguretat alimentària i dietes Florence Egal; el japonès Shinobu Namae, xef del L’EffervescenceRestaurant (Tòquio) amb Hiroya Kawasaki(Ajinomoto) per a exposar el seu projecte conjunt sobre el mític Dashi. Flavours andsensations; i també estarà el món de la pastisseria coordinat per Francisco Migoya.

Les taules de treball pretenen centrar-se en temes com a Gastronomia, Sostenibilitat i Espais Naturals; La cuina com a eina per a protegir Espais Naturals; Restauració col·lectiva. Oportunitats des de la Gastronomia, i tallers com a Pastisseria Saludable o realitat virtual entre altres.