Griffith Foods

Una companyia internacional que fomenta la innovació científica en l’alimentació

 

Griffith Foods és una empresa nord-americana que va néixer a Chicago. Griffith Foods és un soci global de desenvolupament de productes que s’especialitza en ingredients alimentosos, des de condiments, recobriments, sabors, productes de fleca i més.

 

Un dels valors més importants que defineixen a Griffith Foods és la sostenibilitat. Per a això, marquen tres aspectes fonamentals de la seva filosofia corporativa: persones, planeta i actuació.

És per això que, Griffith Foods, cuida als seus empleats i clients alhora que vela per crear una indústria sostenible que sigui respectuosa amb el medi ambient.

Griffith Foodsmés de 100 anys d’experiència desenvolupant solucions personalitzades per als seus socis globals en el sector de l’alimentació. Treballen braç a braç amb els seus clients per a ajudar-los a resoldre els seus desafiaments. Per a això, desenvolupen condiments, des de frecs i adobs fins a condiments interns; salses i adreços, innovant en mescles que es poden usar en qualsevol líquid; textures i recobriments, que potencien les proteïnes, vegetals, etc; mescles funcionals formulades específicament per a carns vermelles, ocells i mariscos; sopes i acompanyaments, que acompanyen de manera innovadora i proporcionen nous sabors al paladar del consumidor; i finalment mescles de massa, creant sistemes de fleca i massa que estan dissenyats per a optimitzar el sabor, la textura i el rendiment.

 

Per tant, Griffith Foods, es dedica a fusionar arts culinàries, el coneixement d’avantguarda i aplicar-lo en restaurants i desenvolupament de productes alimentosos. Han perfeccionat la integració de les arts culinàries, la ciència dels aliments, la ciència sensorial i els coneixements del consumidor per a oferir els millors productes i solucions als seus socis globals.