BARCELONA CULINARY HUB: ESCOLA DE GASTRONOMIA

Barcelona Culinary Hub és una escola especialitzada al sector gastronòmic. La seva principal oferta d’estudis són màsters en cuina. Els màsters que ofereix l’escola són els següents:

1. Direcció i innovació a restaurants

Aquest màster té una durada dde 12 mesos, en format online i es basa principalment en aprendre a fer una ràpida adaptació als canvis del sector de la hosteleria. Les principals competències són el desenvolupament de competències directives i l’aplicació de solucions estratègiques, la familiarització amb el periodisme gastronòmic i la creació de projectes de direcció, etre d’altres.

2. Comunicació i experiència del client gastronòmic

El màster de comunicació i experiència del client gastronòmic, s’especialitza en la comunicació dels professionals amb els clients del sector de la gastronomia. També té una durada de 12 mesos en format online. Els principals objectius del màster són: especialització en tendències gastronòmiques i crear-les, profesionalització amb noves tecnologies de comercialització digitals i coneixement dels nous models de negoci, entre altres.

3. Innovació, emprenedoria i gestió culinària

Aquest curs, igual que els dos mencionats anteriorment, té una duració de 12 mesos en format online. Les metes principals són l’ampli coneixement del sector i tenir una visió global d’aquest, desenvolupament de les característiques pròpies d’un líder, creació i direcció d’empreses, entre d’altres.

4. Innovació de producte i tècniques gastronòmiques

El màster d’innovaci´p de producte i tècniques gastronòmiques, també és de format online amb una durada de 12 mesos. Amb aquest màster, el que es busca és adquirir els coneixements dels procesos creatius dins el món culinari, aplicació de tècniques sostenibles i, com a eix principal, es busca dominar els tres principals productes gastronòmics: producte càrnic, marí i vegetal.